Till salu/For sale

OMPLACERING!

Vi har precis fått hem en jättetrevlig tik på 3,5 år för omplacering! Tyvärr har hon allergi men den är utredd och klar och hon är under medicinering och mår med den väldigt bra. I övrigt är det en framåt social,snäll och gosig liten tik. Det som varit problem är att hon blir väldigt upprörd när hon möter andra hundar på promenad och hon har bott mitt i Stockholm så har det varit ett stort stressmoment. 

Vi söker nu ett hem lite mera lantligt till henne och helst inte med små barn i familjen även om hon umgåtts lite med småbarn och varit jättesnäll. Katter vill hon väldigt gärna jaga men går om man är väldigt van att träna bort så klart.

Enklast är dock om man inte har katt. Hon har inte alls varit bråkig mot våra hundar utan bryr sig inte alls i dom. Leka med hanarna däremot uppskattar hon verkligen så att bo med en trevlig hane är inga problem. 

OUR QUALITY MALE HOT RIOT'S VIVARO IS FOR SALE!


Only for breeding and show! BOB with CC at every show he has been to. Group placements. Now he also has his SE UCH and FI UCH titels and two CAC!

Only for sale because he cant be used on the females I have right now as he has my own bloodlines. Exellent pedigree (see it under welshterrier ENZO )


Eyes are checked, both gonioscopy and regular eye check with exellent result.